sol å bad

jaa imogon drar man långt långt bort.. sola å bada ska ja göra som aldrig för..


ha så roligt alla här hemma..


kommer sakna er massor

Hmm skumt...

skit bloggen har typ inte funka... men nu funkar den. .haha å jag har skrivot fel lösen när jag ska ha läst lill emmas.. haha höl faan på att bli galen... ;)

säger bara en sak.. är sååå sjukt fest sugen.. fest fredag lördag... fest onsdag.. sen drar jag å akke bort... långt bort.. skönt skönt.. ;)


oj vad jags ka åka karussel i helgen... ojoj ska faan köpa ett helt häfte.. guuud så roligt ;)
nää vet ni vad gott folk.. nu ska jag gå


jaag kom på en till sak... snart är de lulekalaset.. å då får jag äta en sån dära god sak som jag pröva förra året.. har längta i ett år.. ;)






pusss å kraam


syns på stan

Sol hela dagen..

Yes.. har lega ute å sola iett tag nu.. har kommit på att jag får nog leva på vatten i utlandet..för får ju fan alltid ont i skallen på sommrarna... spelr ju ingen roll hur mycke jag än dricker.. men de ska nog blir bra i sut ändan....
Hmm emma har fårga om jag vill körai helgen... men de vill jag nog inte.. i så fall vill jag vara full..
men tänkte att man kanske ksulle spara sig till råne marknanad. vad tror ni om det..?? ;) sen efter marknaden ska jag ju till utlandet å dricka paraplydrinkar ;)

Jag kan ju bara säga en sak.. jag har nog fått den största vinst lotten man kanfå.. ;) tack tack...


på nån timma ska jag på jobbet.. men först ska jag om apoteket å gina.. ska köpa en till tröja därifrån.. eller en tröja å ett linne.. ;) måste ju ha nå annat än svart när jag far till turket.. för annars k0ommer jag ju svetas ihjäl i svart.. så ser jag brunare ut om jag typ har ett vitt linne... fast kommer nog se ut som en kräfta.. men vi får se.. den dagen den soregn...ska min sann visa att jaginte bränner mig;P eller ska göra mitt bästa i all fall..


igår fyllde min kär mor å farfar år... så var till stora råne å gratta dom. de var trevligt. var å hälsa på brorsan uppe i skogen oxå... har kommit på en sak.. i msommar ska jag fiska mycke med mamma å dom.. så fort jag är ledig ska jag föälja med me dom... för de är faktisk jäkligt roligt att fiska för er som inte vet de... de är inte bara fisket som är roligt.. utan såå jävla skönt att sitta ute i skogen grilla , dricka , fika utan en massa jävla liv överallt.. helt tyst å skönt.. ligga å vila å vara jävligt slö.. de är grejer de... ;) guud vad jag ska vara slö i utlandet.. ska bara sova sova sova... ;)

tror jag börjar få lite resfeber eller nå oxå.. måste nog gå in på hemsidan å läsa lite nu.. ;)



ajja ha en bra dag alla.. ;) pusssss på alla vänner saknar er

RSS 2.0