P-fest

Yes.. idag har vi p-fest.. de ska bli roligt.. men jag har så kallad uppkörning imogon vid åtta.. ska ska typ stiga upp sju trycka i mig nå tableter å fara till jobbet.. ska ändå ta de lungt idag.men måste om systemet å handla en sprit flarra i fall att jag ångrar mig ;)  det är bara en sak. .tror faan att jag å camila ska gå ditt bort. å tänk lilla jag som är så lat så de är synd om mig.. hur ska jag orka de.. ajja jaag ska gåå vila ett tag.. sen ska jag göra mig klar å gå in till stan.. elelr cykla ;)


tack malin som har färga mitt håt.. vi måste göra en vända till innan jag drar till utlandet.. ;) vill juvara super ljus ;)



ajja nu ska jag gå å vila ett tag


å tack till mona för en underbart rolig dag ;)




pusss på er

Jag vet.. jag är dålig

jag är ite ås bra på att skriva blogg.. nu har jag då suttit å kolla runt på internet.. roligt roligt.. i lördags festa vi i alla fall. .de var trevligt.. vi spela kubb oxå.. ;) mitt lag var ju bäst ;) såå klart ;) hehehe..
vi skjusa i alla fall hem"idol marcus" de ni.. de var ändå ganska roligt tycker jag ;)

nu ska jag fara å jobba snart... inte lika roligt för jag är så trött.. men men..



ha det så bra alla glada ;)

pussss


p.s


imogon kommer mona.. de är fan itne dåligt.. hoppas vi drar till leos.. guud vad roligt

Mina läsare

hahha.. jaa jag lär ju inte ha så många läsare. de ärnog inte så många som vet om att jag änns har en blogg.. de är väl typ bara mona å emma so läser den.. ;)
men de är ju trevligt att nån läser den i alla fall.. fast den kan ju inte vara så jävla intressant om jag får säga de jag tror..

har i fall varit en sväng å handla med mamma.. är typ helt slut av de lila.. har handla lite middagar å så... såå de finns grejer i frysen att lga mat av.. så de är ju rätt skönt i all fall..
sen när jag kom hem så hade jag fått post.. hade fått post av mona.. ;) å den lilla token hade skcka tre godispåsar åt mig.. de var såå gulligt ;) haha hon tycker nog att jag behöver lägga på mig nått extra kilo ;) tack de var snällt ;)
elelr hon kasnke vill att jag ska få hål i tänderna ;P nää jag skoja bara.. har lite tråkigt.. börjar i alla fall bli piggare nu.. fast är inte alls i nån bra form ännu.. vet ej om jag ska jobba imogon eller inte.. får se hur jag känenr mig ikväll.. jag måste ju faan jobba för behöver ju alla pengar jag kan få nu tills vi ska utomlands.. men vad ska man göra när man är sjuk.. går ju inte att göra så mycke tyvärr...

snart ska jag då gå å se på nya tider i alla fall.. de har jag kolla på hela veckan.. ;P


jag hadevela göra nå roligt  helgen. men de värkar inte vara nån som ville göra nånting med mig i helgen.. :( jag har nog inge vänner :,(

nää men jag hade vela grilla , spela kubb å dricka nån drink kasnke..
Emma , amanda Karin å emma.. om ni nu råkar läsa de hära så tycker jag personligen att vi kan spela lite kubb i helgen.. ;) kasnke dricka lite oxå.. men ni är väl helt slut på den delen ;) haha ni gör ju inge annat än att dricka.. ;P Skoooja ;P


oj vad glad emma kommer bli när jag skriver så långt inlägg... ;)

fast nu börjar min fantasi ta slut om jag ska vara ärlig..

men över till helgen.. de hade fan varit skoj att spela kubb , grilla nå gott å dricka... oj vad roligt.. vad somrigt att göra nånting sånt.. ska nog ringa emma sen ikväll å prata lite förstånd med henne ;P fast hon värkar vara på G att bli sjuk.. men de är ju bara dricka lite så blir man frisk.. kolla på mig.. jag var nykter i helgen.. å jag är sjuk.. hade jag drucki hade jag fan varit på jobbet idag ;) jaag looovar.. de är fan så..

Igår for jag o jobbet å handlade en glass.. Mmmm så gott de var. hade varit sugen på en glass i flera dagar.. men när jag ändå hade varit å hämta medecin så kunde jag ju lika gärna svänga om å ta en glass oxå ;P de var jag värd ;)


Undra vad fan jag ska skriva om nu.. kom som inte på nå mera att skriva om...
elelr en sak vet jag... snart drar jag å akke bort.. guuud så skönt.. bara jag å han å sol å bad.. haha så ska jag dricka mina paraplydrinkar oxå förstås ;)

och en till rolig sak som jag kom på nu... snart kommer johanna å oskar hem oxå.. de är nästan unne bättre.. men bara nästan.. ;) guud så jag saknar dom ibland.. faan när vi flytta till lule.. så flytta dom från lule.. de var lite typiskt.. :( men vi får väl flytta till uppsala ;P haha... ;P de hade nog fan varit roligt att flytta nånstans.. bara för att flytta..
men då hade jag sakna alla vänner så mycke.. eller har ju itne så jävla många ändå.. ;P men skulle aldrig byta bort dom vänenr jag har.. för dom är värda GULD ;) då vet ni det :)

nää vet ni vad gott folk.. nu börjar fan nya tider så de får duga för den här gången.. kasnke skriver mer senare. vem vet.. nu ska jag lägga mig i soffan.. kasnke öppna en godis påse oxå ;)


pussss å kraaam
Gummi banan
          ;)

andra för idag

jaa andra gångenag skriver för idag... är trött å har ont i hela kroppen.. så ska nog gå å vila.. nu är de mycke roligare att skriva då folk kommenterar de man skriver ;)



nån som vill hitta på nånting i helgen?? ;)

kraaam

tjatmoster

jaa de är presis vad du är emma.. inte skriver du häller blogg så ofta om jag ka vara ärrlig.. nu ska jag då äta frukost.. skriver nå sen..

jaag är sååå nyfiken på vad mona ska göra....




puss heeej

Sjuk..!!!

Jaa då var man sjuk.. skulle ha jobbat idag å igår men har åkt på nån jätte förkylning.. ine skoj alls.. ont i hela kroppen.. skallen värker ju fan för tio..
Jaag hatar faan att vara sjuk. gud så jävla tråkigt.. ligga hemma hela jävla dagarna.. och fyy så dåliga tv program det är på dagarna.. i alla fall igår.. idagär de ju måndag i alla fall.. så de kan då itne bli sämre än igår.. idag är de ju i alla fall nya tider ;P

nää nu orkar jag inte sitta hära längre.. ska spara på dom krafter jag har.. ska äta nå fil nu... i lägga mig i soffan...




taack å heej


pusss

Måndag och ledig

Jaa idag är det måndag å jag har varit ledig hela dagen.. är ledig imogon oxå.. så då ska jag nog färga håret.. vi får se hur de blir.. å västa fall får vi väll bara färga om det nån annan färg...

var i pite i helgen föresten..de var roligt men de vart lite gorm å så dära.. men fram till de var de då roligt..


byebye


puss å kram





nää nu ska jag gå.. orkar fan inte skriva nå mera...



RSS 2.0