Sjuk m.m.

Hej hej..

Sitter hos mamma och pappa nu , har varit till läkaren idag och göra lite tester , så nu e jag sjukskriven till fredag/lördag , dom sa att jag skulle komma tillbaka om de inte har blivit bättre , men i helvete att jag ska göra det .
för tänker fan inte vara borta nå mer från jobbet nu , är redan less på att sitta hemma och har ändå bara gjort de i  typ 1dag , lr nästan två blir de ju.. har tagit med mig ett gäng med filmer till mamma å dom som jag tänkte att man skulle kolla på när man inte har nå bättre för sig , men jag hoppas faktist att jag e frisk till fredag , för var som sugen på att jobba natt då, de är ganska roligt att jobba natt , lr det är roligt att göra det , och speciellt om man har ett  bra team ;) dock så har jag ingen koll på vem som jobbar fredag natt.. nån som vet det?


idag kommer en viss person hem , därför har jag flytt fältet och "bor" hos mamma och pappa nu,
ska ju "sköta om en lägenhet" i ca 2månader , så kasnke lånar mammas å pappas bil still stor stan så att jag har nånting att köra med..


Nuu måste jag gå för orkar inte sitta här nå mera nu




kommentera vet ja ;P


kraaam

Heej igen efter ett lååångt uppehåll..?

Hej hej..

Eftersom att min dator i stor stan är så konstig och skriver egna saker när den känner för det så blir de på tok flr jobbigt att skriva blogg på den datorn , så nu passar jag på..

Har flytt luleå centrum och farit till mamma och pappa, först å främst så är jag ju sjuuk, så måste ju ha nån som tar hand om mig så jag bli frisk. och eftersom att jag är sjuukt dålig på att äta så tyckte jag att de passa bra att fara hit då dom tvingar i mig mat..
det är ju viktigt att äta och speciellt om man är sjuk. så idag har jag äåtit fruskot :) första gången på ..???? 2 veckor kanske ;P


PÅ lördag har jag i alla fall plannera in en "max fest" hos mig , jag hoppas att jag hinner bli frisk till de , men borde vara frisk till freedag då jag känner mig gaanska bra nu. men bli i alla fall hemma imogon , så får vi se hur jag är imogon , man ska ju inte ropa hej fören man kommit över becken :/


Men jag hoppas värkligen att så många som möjligt av dom jag bjudit kommer , tänkte fara och handla lite godsaker till på lördag nån dag. ska kasnke fråga om nån vill följa med mig.??
kanske lillen lr malin :) lr om båda vill :)


neej nu ska jag nörda på FB.

byebye

p.s. glöm ej att kommentera

RSS 2.0