Tråkigt fast ändå roligt att skriva blogg

jaa det ycker jag..

Inge roligt alls att skriva när folk ändå inte komenterar de man skriver å så.. inte för att jag tror det är så många som läser min blogg. de är väl typ bara emma.. ;P

Jobbar natt idag fredag, lördag å söndag.. kommer vara död efter dena helg. liote tråkigt att jobba när alla andra som man kännerär lediga.. men det gör ingenting.. trivs ändå så bra på jobbet..

Snart ska jag å akka fara utomlands.. skönt skönt... två veckor.. guud vad jag ska njuta.. haha fast tror jag även kommer att klaga oxå ;)


guud så jag är fest sugen nu när solen är framme å allt... så gott med grillar å en öl.. ;)

nää nu ska jag sminka mig lite å sen äta å sen jobba... ha det såbra alla glada...

Roligt , trevligt

Har haft cup i helgen. vi tog oss till semifinal.. men inge längfr.. lika bra de.. eftersom att du vi skulle ut. så hade inte tid att vara kvar där halva natten ;P haha...


ajja nu har linda boka"uppkörning" för mig får vi se hur det går. men hoppas på att jag klarar det...
trivs värkligen jätte bra på jobbet. när jag ska sova så ligger jag å lägtar ibland tillatt stiga upp så jag får jobba.. haha fast iblanad inte.. då är man ju så trött så man inte vill vakna änns.. men så kan de vara..

idag jobbar jag kväll/natt igen.. fast börjar tre istället för fyrar.. faaan sån tur jag hde.. hade ju glömt bort de.. kom på de nyss.. hade ju fan dött om jag kommit ditt fyra.. skämigt värre... fast dom hade nog hunni ringa itll mig innan de... ;)

ajja nu ska jag gå å äta lite frulle. sen ska jag se en sak på tven.. å sen blir det jobbet nästa-- wooow vad roligt.. ;)



ajja tack för mig då



kraaam

Tisdag idag

Hej...


Jaa då var de tisdag. sitter och pratar med majsan lite. fast du la ja på. .ska nog gå å äta lite frukost . har städa å så dära så har ite haft tid att äta nå än.. täkte ringa emma på nå tag..



nää nu måste jag äta... taack åheej


Torsdag hela dagen

jaa det skulle man kunna säga att det är.. trött är jag. imogon jobbar jag natt.. huvva.. känns som att jag kommer somna innan tolv.. men de tror jag ju inte.. man blir alltid pigg när man väl är dära..
fast känns som ändå tungt att jobba natt.. hinner ju inte gå å lägga mig knappt på söndag mporgon innan jag ska upp igen...

nää nu måste jag gå å diska å sen lägga mig å se tv..


pusss


byebye

Onsdag

Jaa onsdag hela långa dagen.. majsan kasnke kommer till luleå å är med mig.. guuud vad roligt om hon gör de. blir lessen i ögat om hon stannar hemma nu... ;)


ajja ska gå å äta frukost nu.. fast är inge sugen för har så onte i halsen... ajja puss å heej

Alltså...

Idag har jag skrivit på papprena för provanställning. så de är ju som skönt å veta att man har minst 75%
då behöver jag inte vara orolig för det..
Men är lite orolig för de hära med emmas norge resa.. guuud om hon far ändå. vaad fan ska jag göra då.. visst amanda å lill Emma är ju kvar. men blir ju inte alls samma sak.. :(

ajja men samtidigt så tror jag attjag lill emma å amanda kan ha mycke trevligt å roligt utan emma..


men den dagen den sorgen.. vi får väl se vad emma gör..

fara eller inte fara...

tycker du ska gå å köpa en blomma emma.. å sen kan göra.. älska , älska inte..
fast fara, fara inte , fara,fara inte...  å då hoppas jag på att de blir fara inte ;)
Du ska få en blomma av mig.. så måste man börja på fara.. så ska jag hitta blomman som slutar på fara inte.. de var en ganska bra ide..


alltså jag känner för att gråta lite.. hade varit skönt.. Hmmm fast får väl spara de till nån annan gång..
jag ska nog sitta här hemma i min ensahet imogon å gråta.. ;) haha guud vad roligt.. eller så inte..

Jobba torsdag , freda,lördag.... lördag blir att fara till emma å gratta henne oxå. fast har typ inga pengar att köpa nånting åt henne.. men måste ju skrammla ihop nånting. lever hälldre som en fattig kyrkråtta än att inte köpa nånting... ;)

fast emma kommer nog få hur många pressenter som hälst så snäll som hon är ;)

tänk jaag.. jaag kan inte ha varit snäll under 2007.. för fick ingen pressent av nån kompis.. inte änns majsan ;)
får hoppas att jag är snällare under 2008 ;) Haha.

Söndag blir de personalaktivitet.. jaag vet vart vi ska.. Hahaha det är ganska roligt det.. å camila å emeli försökte få mig att säga först.. fast jag vet nått som inte dom vet.. ;p  hehe...

blir ganska tung söndag... jobbar till ca 05.00 på morgonen. .hem å sova.. sommnar kasnke 6 om jag har tur.. upp vid 9 å fara till max.. ha möte. fara på aktiviteten.. nå med sport är de eftersom att vi skulle ha jympa kläder.. sen är vi hemma vid 17 tiden stog de.. då har jag match 18,30 - 19,30 å sen har jag träning med max 20,30-22,00

säger ju bara en sak.. tur att jag är ledig måndag tisdag.. för annars hade jag nog inte tagit migg upp på måndag morgon ;)


kom på en sak så här mitt i allt.. guud vad glad emma ska bli nu.. nu har hon ju nånting att läsa. Nyfikenapan dära ;)  fast nu vet jag inte vad jag ska skriva nå mera,,


joo kom på en sak..

vi vann basket matchen i söndag.. grattis till oss ;)

en sak till
var på innebandyträningen i söndags.. å viktor mosa mig totalt.. ;) haha de var inte alls nå faligt.. fick lite ont i skallen efter ett tag bara.. men mitt arsle har jaag såå onte i... å mitt huvud.. på söndag kväl... huvva, så ont jag hade. gick i alla fall å la mig i hopp ¨på att de skulle försvinna så jag kunde jobba måndag.. ställde klockan vid åtta så jag skulle se om det gått över.. meninte de... var vaken från sex å kunde knappt somna om.. låg  vänta på att dagen skulle komma till jobbet så kan kunde ringa.. Sorry linda å alla andra. men kunde värkligen inte jobba med den huvudväken.. låg i all fall som en klubbad säl i sängen till 13 tiden.. då gick jag å tog mig en macka.. gick å la mig i soffan till 17tiden.. sen börja jag må lite bättre å så småningom vart jag som en mäniska.. vakna idag å hade bara vanlig huvudvärk.. haha nog för att jag hae ont i skallen.. men de var ingenting om man gämför med de jag söndag kväll måndag dag.. men jag får ge igen på virre 55 ;)



nää gott folk.. nu ska jag sova..


hoppas du har en trevlig lässtund emma ;)


pussss på er


RSS 2.0