Sjukt tråkig blogg

joo jag har nog ganska tråkig blogg. vet fan alldrig vad jag ska skriva häller.

fick i alla fall sluta tidigare. de var ju inte helt fel. tack förde..
hmm dom får inte in nån som kan jobba frånn 01 idag.. tänkte ta de. men orkar faninte.. går dubbel imogon.. plus att jag jobbar fem helger i rad.. kul kul.. å vi ska ha rullande schema.. tycker  jag bara jobbar helger.. nu när jag jobbar fem i rad.. är jag ledig fem i rad då lr?? ;) njaa tror ju inte de.. men hoppas kan man ju alltid göra. lär nog bara vara ledig en helg å sen jobba. .om jag änns blir ledig en...

hmm känns inte alls som att jag har haft semester i två veckor.. skumt.. är trött som fan hela tiden..
hahaha å de är inte mina dagar.. å camila hatar sitt liv.. ;P men så är livet.. ;) hårt med rättvist.. ;)

ska föröka få upp axel nu.. han ligger å sofferi soffan. han är så trött.. han sover nog för mig oxå ;)



nää ska nog hoppa i duschen nu.. luktar ju såå sjuukt jävla gott ;)


bara så ni vet åt jag en deluxburage till lunch idag.. fast camila åt de jag inte ville ha.. men de var ändå gott med två 90kött å två ost.. Mmmmm







ajja puss å kram på er alla




syns på stan.. drick en öl för mig ikväll


mycke

mycke att göra hela tiden.. jobbigt jobbigt..


nu sängen.. god nattt


pusss

Prima skinka... jupp jupp

Hej hej alla glada... nu sitter jag här igen. fast ska å in till stan å kolla lite tänkte jag.. å kanske köpa mig en "negerboll".. de står faktist att de heter så i mammas sju soterskaker.. då vet ni de. men de är väl bäst att säga chokladboll. ;)
 imogon är jag ledig.. tror kasnke jag ska hitta på nå bus då.. känner för att busa till de lite tror jag.. ;) men blir nog inge långvarigt bus i så fall... ;)

haha jag bara älskar att prata i gåter.. ajja men ni får ha det s bra alla



puss på alla vänner å dom som jag känner ;)








Pussss å kraam camila nyfiken ;)

sååå jäääla pinsamt...

det är de ända jag säger nu för tiden... hmm men de är roligt..
festa i lördags.. de var helt ok.. de var kul.. vart ingen utgång.. orkar faan inte gå ut. jag är för gammal för att gå ut. ;)


igår var de dop.. trevligt var de.. god mat.


fattar inte vad dom hänt med min mage.. den mår inge bra.. har ont i magen hela tiden.. till å från i typ 3 veckor nu.

imorgon ska akke besikta bilen.. vi får hoppas på de bästa..



nu ska jag då äta nå mat.. heej dåå


Tråkig blogg....

jaa de har man fått höra att man har.. men vet fan alldrig vad jag ska skriva.

å mona lille.. på löning är de lulekalaset. å min löning är på tisdag ;)





orkar fan ite skriva nå mera.. ska gå å sova i soffan lr nå ;P

Jävla bajs på ren svenska

jag som hade sett fram imot den hära utgång.. nää då går hon å blir sjuk.. faan oxå.. veem ska jag nu gå u med då?? ingen vill vara med mig... :(

får väl blanda goda drinkar själv..





Heeej dååå

jag är såå duktig...

Nu har jag skrivit blogg två dagar i rad.. igår och idag.. duktigt stina ;P
så har jag varit snäll med axel oxå.. har städa hans lilla kläförvaring... såg ut om ett bombnerslag.. orkar inte se de.. plus att de går ju inte att hitta nånting dära.. så nu har jag vikt alla tröjer å byxer.. stoppa dom han inte använder så ofta längst in å dom han använder längst fram... eller har oxå stoppa dom kläder jag vill han ska ha längst fram å alla gammla "sköna" slitna längst bak.. hälst had jag kasta dom. men de är bäst att han får göra de själv.. de får nog blir traser till bilen när den ska vaxas eller nå sånt.. får vi hoppas i alla fall...


har kommit på att de inte är så många som läser mig dagbok.. de lär ju bara vara typ mona å epa.. å det är nog bara mona som skriver kommentar.. men de är roligt när de väl händer ;) lite oftare skulle inte skadda.. ;)



Onsdag blir de utgång varesig jag ska ut själv eller inte.. tänker inte bara sitta å mögla fast under sommaren. jag vill träffa folk.. jaag vill blanda goda drinkar som dom i turkiet.. ojoj vad majsan ska få smaka på en god drink på onsdag.. mmmmm jag ade lätt kunna dricka en nu.. mums mums... :P

drack ju ändå två drinkar varje dag där nere.. å de vart ändå 100kr för de... å de drog iväg ganska fort ändå.. men jag klara mig med mina sextusen.. fick till å med jöda axel sista dagen så han inte skulle svälta;)


Nää hörrni.. om man skulle gå å städa lite.. men de är faan ingen ide. för jag kommer inte in under soffan själv.. å de är jävligt dammigt under soffan.. både jag å axel måste vara hemma så han kan lyfta den.. för de blir ju dammigtpå en gång när man inte kan ta där under.. då kommer ju dammelefanterna fram där ifrn... ajja skit samma.


nu slka jag i alla fall gå å städa.. .fast jag vill inte.. de är sååå tråkigt.. men jag får slå på nå musik lr så..




pusss å kraam


hemma , saknar

Nu är jag hemma.. har solat å badat å haft de bra...

men i lördags fick jag vara lite lessen i ögat.. saknar alla mina vänner så sjukt mycke. alla som bor i råne är som att dom bor 50mil bort.. å emma o dom är/var i västerås.

det är alltid jag som far till råne för att umgås. kan alldrig folk komma till mig..? är de så jobbigt att ringa ett samtal å säga.. heej tänkte komma å hälsa på iogon.. går de bra..?? jaag skulle bli såå glaad.. känns som att ingen vill komma å vara med mig i stor stan. är de så jobbigt..?? mona förstår jag.. för hon har två småa att ta hand om.. de är inte så bara att ta bussen med två ungar.. plus att hon måste ta sig till bussen oxå eftersom hon bor i "skogen"..
men alla andra då? är de så jobbigt att komma å hälsa på eller? viste jag kanske inte är så duktig på att hälsa på folk å så.. den ända jag pratar med från råne är majja.. å bella.. skickar nått sms ibalnd till annat folk..men jag kommer i alla fall å drar en fest lite då å då..
ajja men om ni vill sitta i råne å mögla bort så får ni göra de.. men känns som att jag har gett upp.. orkar aldrig fråga om ni ska komma å festa eller nå.. för de blir oftast ett neej.. för dom vill inte gå ut i stan eller dom har inte r¨åd eller dom måste ta de lungt i helgen.. men alla andra helger då..??? ajja skit samma..
ska skicka till några å fråga om dom ska med ut på onsdag. över till vännerna i stan...

malin.. du är såå jävla skön. varför umgås vi alldrig.. vi säger alltid att vi ska göra nå.. men du har ju faktis mögla fast på bergnäset... skärpning från din sida..

Emma,emma,karin,amanda.. dom är som gänget.. dom är alltid med varandra. plus dom där grabbarna oxå..
känns som att jag inte ska störa dom.. dom är singlar å har roligt åt allt.. sen kommer gammalstina som är gift å har en kull med ungar.. nää men de känns typ så.. inte faan vet jag...

har så jävla mycke i skallen nu.. blir faan galen..

är de så här tråkigt att bli vuxen lr..?? då ska jag fan aldrig blir de.. inte om de känns som att man tappar alla sina vänner.
för utan vänner kaan jag inte leva.. är så sjukt beroende av sällskap.. kaan typ inte vara själv 5min.. är jag leidg å axel jobbar.. joo då far jag typ till jobbet...




ajja tur att jag har min akke i vått å tort. för han kommer inte undan mig varesig han vill eller ej..
älskar dig ;)




ajja nu måste jag till tvätt stugan....



heeeej dåååå

RSS 2.0