det var inte igår.. ;)

Hejsan gott folk..!

Nu har jag just kommit hem, har varit och jobba och handla lite små grejer till anders, han ska få ett påskägg ;) för de får ju alla barn när de är påsk, fast de är ju från påskharen igentligen ;P

på sista tiden har det väl inte hänt så mycket, har flytta ännu en gång så är ganska så less på att packa och packa upp grejer, men hoppas att jag inte behöver flytta nånting mera... på väldigt länge i alla fall, :)

känns nästan som att de är höst/vinter för jag är fan trött hela tiden och de är så sjukt jobbigt, men de är tack vackert att stiga upp och vara i full gång hela dagen ändå ;) igår var vi och kolla på en ny soffa och så var vi på ikea, har köpt en grej åt Anton oxå som han ska få när han kommer hem från sjukhuset, för när man varit sjuk och är så liten så måste ju tant stina vara snäll och skämma bort han lite ;) de tycker jag om göra, fast nu måste jag nog ta de lungt med handlandet, det går mer pengar än vad jag få in och då har jag ändå inte betala nån hyra ännu så vet inte riktigt hur detta ska gå ihop, men jag tänkte försöka jobba mycket nu i april månad , så med lite tur så kanske jag får lite mer pengar nästa månad ;)
men fick ju lite pengar denna månad eftersom jag varit borta en vecka för att åka till luleå...
tänkte åka upp en vecka i smomar till luleå om jag nu har råd med det, känns som att jag fan inte har råd att leva just nu så orkar inte tänka på alla utgifter just nu...



nu tänkte jag kolla baken och sen kasnke vila lite innan anders kommer hem för han hade tydligen tänk att vi skulle åka på några affärer..


så ha det så bra gott folk


saknar alla er där hemma


pösss

p.s även min syster i stockholm så klart ;)





mona du är älskad och saknad

min lilla gullunge ;)




saknar mitt jobb och mina gammla UNDERBARA kollegor
en stor PUSSSS till er alla

Då var man i luleå/Råneå

yes nu har man "landdat" i stor stan ;P bil resan gick bara bra.. jag var ganska trött vid slutet och tror nog att jag sov ganska mycket faktist.. men jag låg så bra där jag låg så de gör ingenting ;)

ikväll var det meningen att vi skulle på östenspärla med min faster men eftersom jag fått feber så vart det inte av.. ringde till henne och fråga om hon ville träffa mig ändå och hon tyckte det var bättre att jag vila upp mig, så imogon tänkte jag trycka mig full i pandiil och gå på frukost och lunch dajt men mina underbaraste ;)

sen ska jag och anders till mamma och pappa är det väl tänk..


nu ska jag hjälpa mamma att hacka lök..


men ha det så bra alla


kraaam

Måndag igen.. ;P

snart åker jag till lule gott folk och de känns faktist jävligt bra, ska blir så roligt att få träffa alla maxare och mina vänner.. hoppas bara att dom har tid att gå och fika på fredag innan jag åker in till lule för att träffa maxarna..
men får väl hoppas att det går att lösa ;)

nu sitter jag hemma och ska packa upp massa saker , borde börja packa väskan till lule oxå så att det är gjort, undra vad man ska ha för kläder på doper då? har ju fan ingenting, blir väl kasnke dom kläderna jag köpte senast, men måste nog köpa ett nytt vitt linne för av nån konstig anledining så hittar jag inget av mina två lr tre vita linnen, dom kan vara hos emma men hinner inte åka ditt nånting innan jag ska till luleå..

lär nog inte hinna med att hämta mera saker i lägenheten häller så får väl göra det när jag kommer från lule igen,



ajja allt är bara bra med mig faktist, känns sjukt bra allt och jag trivs som fisken i vattnet..
är lite anton sjuk nu oxå , men får väl vänta tills på lördag innan jag träffar han, men han lär ju ha fullt upp med alla andra då ;) men det ska nog gå att lösa ändå på någe sätt ;)



nu ska jag gå och starta en tvättmaskin så att de hinner torka innan jag sk packa ner det..


ha det så bra alla


kraaaam


Måndag hela dagen...!

Hejsan..

nu sitter jag hos min morbror i växjö, har varit här sen igår.
men i lördags så var jag hos min kusin , vi var ut och käka och sen gick vi på några uteställen, det var mycke trevligt.. har även fått ett nytt smeknamn..  norrland , de var väl inte dåligt..? ;P
ena killen  försökte härma mig och prata jätte grov norrlänska men tycker inte alls att jag låter så dära , men tydligen så tycker dom att jag gör det..

ajja har i alla fall lite hemlängtan nu , nu vill jag hem till mitt eget.. de är inge bra att åka bort så här långt bort ;P

allting känns i alla fall jävligt bra, nästan farligt bra tycker jag att de känns :)
och nästa vecka så åker vi till luleå, de ska bli roligt att få träffa alla där hemma..

fast fattar inte hur jag ska hinna med att träffa alla, lördagen är det dop för anton i alla fall och sen är det väl kalas för amanda som fyller 20år, så hade jag funderingar på att gå ut fredag oxå men vet faktist inte om jag hinner med det, känns som att jag har fullt upp alltså, de kommer kasnke inte att gå :/
men måste ialla fall träffa mina maxare ,..

nää nu ska jag äta lite frulle ;)


och johanna de e klart jag saknar dig oxå , men skrev ju bar dom hemma i lule, så du fick inte vara med ;)



ha de gött alla

kraaam

RSS 2.0