Tänkte skriva om mitt 2010

hej hej..

nu tänkte jag skriva om mitt 2010 i den snabba versionen ;)


*i januarie Fick jag egen lägenhet i onsala då jag bot hos emma och robin sen december
*träffa en underbar kille som jag vart ihop med i februari
*sa upp min lägenhet efersom anders hade ett helt hus och vi var bara hos mig
*flytta till anders slutet på feb
*var på lille antons dop i luleå, även amandas 20-års kalas
*firade valborg hemma hos mig och anders och vi bjöd på lite kalas
*mamma och pappa kommer och hälsar på<3
*den 18 juni förlova vi oss
*joesfin och david gifter sig
*vi åker till lule och hälsar på min underbara familj och fiskar kräfter
*vi åker till stockfolm och hälsar på min underbara syster lisa och frutte
*jag känner mig konstig och mensen kommer ej, vilket visat att jag är gravid
*ultraljud, det är" bara" 1bäbis
*jag och anders har varit förlovade i ett halvår
*vi åker till lule och firar jul med min underbara släkt, tack så mycket
*GOTT NYTT ÅR...!!!!!

jaa det var mitt 2010, hoppas på ett ännu bättre 2011 ;)
nu vill jag mest bara att det ska bli juni månad.




gott nytt år alla glada ;O)

detta är inge roligt :/

Hej igen.. ;)

det tar sig med mitt skrivande trotts att ni är totalt värdelös på att kommentera :P
jaaa lina den är inte allt för stor i alla fall :)

Hmm vet faktist inte vad jag ska skriva idag, kan ju skriva att jag ska till läkaren på torsdag igen, jag har fruktansvärt torra händer, mina ben håller på att gå sönder totalt för att det kliar så jag håller på att bli gråhårig..
så dom ville att jag skulle komma in så dom får kolla vad det är förnånting.. jag är ju lätt stamis på lthalland nu för tiden i alla fall...

idag har jag tävlat om en ny iphone, tänkte att jag skulle vinna den så kan mamma oxå ha en, då kan vi ringa videosamtal till varandra, de hade varit roligt med sånt ;) speciellt till sommaren..

på prick en vecka kommer jag sitta hemma i lule kommun nånstans, mesttroligen är jag väl hemma hos mina mamma och pappa, men de finns stor chans att jag är i jämtön oxå ;P
guuud så jag längtar alltså, jag skulle kunna gå och sova nu för att sedan vakna upp av att det är måndag, det hade varit det bästa ;) sååå skönt alltså :P
fast jag vet så väl att när jag väl har varit i råne några adgar så längtar jag hem till min egna säng , så vi får se hur det går denna gången, för vi har ju inte så stor säng hemma hos mamma och dom och jag tar tydligen väldigt stor plats.. men vad gör det :P

ajja nu orkar jag inte skriva nånting mera.. hare så bra alla

glöm INTE kommentera nu ;)


pussss

Hej igen ;)

Hejsan..

det har inte snöat nu i alla fall, men nu väntar jag på att en trött anders ska vakna eftersom han fortfarande ligger och sover, jag är inte lika trött förtfarande, lr jag är jävligt trött mitt på dagen när jag jobbar och så dära, men när jag ska stiga upp så går det mycket lättare att stiga upp..

om nästan 1v så är jag i lule, det ska bli sååå skönt, saknar min mamma,pappa,farmor,syskon,vännerna. jaa jag saknar alla ;) tänkte att jag skulle ge er några bilder nu så mona och emma bli glada, även fast emma fick se magen live igår på jobbet ;)



är du nöjd nu mona lr ska du ha alla bilderna när vi ändå håller på.? ;P



Nu är jag alltså inne i vecka 15 för er som ej hänger med


jag sa till anders att han INTE skulle ta med mig, :/




jag ser så himmla glad ut alltså ;P men trodde att han fatta när jag sa att han bara skulle ta magen, sen vart jag sur och orka inte ta om bilderna.. :/ så nu får detta duga ;)


nu tänkte jag göra lite frukost och sen är det jobba som gäller, men får jag inge kommentarer så tänkte jag fasiken sluta skriva på denna bloggen, bara så ni vet ;)


tack för idag

pusss


nu har det snöat igen :P

Hej gott folk...!

Nu har det snöat igen vilket innebär att anders ännu en gång är ute och skottar snö, men vad gör det ;P då behöver jag inte stressa på ullared ;) fast undra om det är mycket folk idag?? jag har i alla fall försökt ringa emma men hon värkar då sova väldigt gott så det är bäst för henne att hon vaknar snarast, annars tar de husihelvete ;P

jag har kommit på att jag skriver blogg typ varje gång det har snöat, lr.?

ajja i söndags så var jag till mia och bakade, vi bakade ischoklad, falskabeskvier,bullar och lussekatter, sen åkte alla hem och det vara bara jag och mia kvar. så vi åkte ut i "snökaoset" och köpte oss pizza och åkte hem till mig och käkade, var faktist riktigt gottoch jag åt nästan upp hela barnpizzan.. det var bra jobbat för att vara mig tycker jag ;)

tror att jag går in i vecka 15 imorgon enligt mina och emma n beräkningar. så idag är jag i så fall i 14+1(0) ..? nåting sånt tror jag, fast jag säger att jag är i vecka 15, låter mycket bättre tycker jag ;) så nu är det" bara" 6månader kvar BF vilket jag tycker är huuur långt som hällst, det är jobbigt att vänta har jag märkt ;P

Nu har jag en fråga till er få som läser bloggen, tror ni det blir en flicka lr pojke? skriv en kommentar om vad just du tror, roligt att få veta vad alla tror ;)


nej nu ska jag ringa anders och kolla hur det går sen ska jag ringa lillemma igen.

heeej då för denna gången

p.s. mamma du har blivit dålig på att kommentera ;)


Hej mitt vinterland :P

Hej hej...!!

Är fasiken helt slut idag känner jag, var hos mia igår och bakade, vi bakade från klockan 10-18:30. fast det var bar jag och mia kvar sista timmen/timmarna.. Anders fick åka ut vid åtta igår på morgonen och skotta snö, och gissa när han kom hem då? han kom hem för en timma sen, vid halv tio. såjag tycker synd om han. så jag ska laga en god frukost och ge han frukost på sängen tänkte jag ;) får vi hoppas att han bli glad ;)

Mona:jag tänkte inte lägga upp magbilder så ofta faktist, plus att jag kommer ju upp på två ju ;)
och emma, varför ska du ha magbilder när du ändå ser mig nästan varje dag ;P haha du ser den ju live ;)


idag ska jag i alla fall till ortopeden för dom ska kolla mina fötter eftersom jag haft problem med dom i typ 2år om inte mer, så nu är jag less på att ha ont, för senaste halvåret så har jag haft så sjukt ont när jag kommer hem. det är faktist inte alls roligt. så nu har jag tagit mig i kragen och gått till läkarenoch han skicka mig vidare eftersom han trodde jag hade hällsporre, men i värsta fall kunde jag ha sprickor i hällarna.. vi får hoppas på de första, de lät i alla fall bättre ;)

nu tänkte jag gå och starta en tvätt med anders jackor så att han han nån jacka att ha på sig, sen ska jag äta frukost och göra frukost åt han innan jag åker till sjukhuset...
tänkte städa idag oxå men nu har jag ju sovit halva dagen :/ sen kommer jag fasna hära och säker i telefonen oxå.. får städa imorgon istället. ;P fast då tänkte jag ju åka till ullared och handla klappar till mina syskonbarn ;P måste ju tänkte på vad man köper nu så man inte köper för stora saker då man ska åka flyg upp ..


men men de ska nog gå bra ändå, vi får ju ha både handbagage och vanligt..

nu måste jag dra annars så fanns jag här länge. ha det så bra

glöm ej kommentarerna ;) taaack

pusss å kraam

RSS 2.0