hej igen, det har snöa ännu en gång ;)

Hej hopp ;P

idag fick anders rycka ut och skotta snö ännu en gång, även fast de knappt var nån snö alls, men det är ju toppen bra att han fixar så det är lättare för dessa sörläningar att körbil i snön ;)

Nu har jag och emma mest troligen fixat en lösning för min/våran lule resa, men jag ska faktist kolla om och vad det kokstar att flyga upp, men tror det ligger på 4000tusen per person och det tycker jag inte det är värt, lr joo det är värt det, men känns som att jag har annat att lägga pengarna på. i alla fall på ett  halvår ;)


jag har tänk ganska mycket på en sak, livet är VÄLDIGT konstigt måste jag säga. jag har själv suttit och "klagat" på folk som går och skaffar barn när dom knappt känner varandra, som emma och robin. när emma vart gravid så tänkte jag typ.. ojojoj vad tänker hon med, hon känner inte änns robin och dom har nyss träffats.
men jag måste ta tillbaka allt sånt dära ;P för nu när jag har träffa Anders så känns alltid så rätt, känns som en självklar helt allting, vist har jag varit sugen på att skaffa barn tidigare. men de har lixsom inte funnit på kartan då, de har inte varit rätt helt enkelt.. men nu känns allt så bra och så rätt.. det tycker jag ändå är konstigt :P


nu är det i alla fall ny vecka och då är det nya tag, full fart på jobbet då emma har åkt till luleå (sjukt avis är jag) eftersom jag vill hem till min mamma och pappa typ nuuuu , hällst igår;) men jag får väl lov att överleva, min lule resa blir nog inte så lång, så jag tänkte att jag åker  upp i slutet på februari för att hinna vara där ett länge tag och umgås med släkt och vänner.

ska fasiken kolla biljeter nu, det ska jag göra


heej då, och tacka för alla kommentarer ;) fortsätt med det ;)

Tisdag och snö ;)

Hejsan hoppsan ;)

idag är det alltså tisdag och anders telefon ringde vid 05 tiden, han fick åka ut och skotta snö. tyckte nästan lite synd om han eftersom han är så morgontrött ;)
som ni då kanske förstår har det snöa, men jag måste säga att jag är besviken. grymt besviken,..
dom lova snöoväder och en klass1varning, för det hära lila..? Skojar dom lr? det är presis att det täckerbaken alltså ... men alla idioter lär ju ändå inte klara av att köra bil i denna lilla snö ändå ;)

idag mår jag rätt bra, har lite ont i magen än sen igår, jag och emma kom på den lysande iden att trycka i oss tvåmjukglassar, jag som knappt brukar äta en i normalfall, men gott var det..
men fick ligga och må illa och ha ont i magen hela gårkvällen och lite inatt.. så vad läde vi oss av detta? joo det räker med en glass nästa gång ;)

igår var jag till läkaren, det gick bra. jag har fått en ny tid nästan vecka och då ska dom "operare" bort en grej på mig, typ en skinklump kan man väl kalla det,, så då kommer jag få sy :/ vilket gör mig fan livrädd. :( hade ju behöft min mamma att ojja mig hos efter detta, men jag får väl ringa henne istället ;)

nu tänkte jag äta lite frukost innan jag ska åka och jobba klockan tolv.
så vill jag tacka för alla kommentarer och så klart får ni gärna skriva ännu mera kommentarer ;)

tack för idag gott folk

kraaam

Hej släkten och vännerna ;)

Hejsan...!

Vill börja klaga lite på mig själv, satt just och skrev och hade skrivit ett rätt långt inlägg, så bara försvinner skiten. det var väldigt jobbigt att behöva börja om IGEN... :/

Men vill i alla fall börja med att säga grattis åt anna och stefan som fått en liten gosse, all lycka till er. fast det finns ett preblem med detta dock. jag är lite avis och mycket bäbis sjuk, jag vill ju oxå ha en bäbis nu :/
det är bara ett evigt vänttande på att denna tid ska gå, förstår inte hur man ska palla vänta i 9månader, vad ska man göra för att tiden ska fortare..? har ni några bra tips på det lr?? ;)

till er som just börjat läsa min blogg vill jag bara säga att BF är den 6Juni enligt mina beräkningar, så vi får väl se när den kommer ut, kanske på mammas födelsedag lr på bellas födelsedag ;) vem vet ;P
för en egenfödelsedag blir nog svårt att få ;P

jahaja, vad ska man nu skriva då?? jag mår faktist rätt bra, det är bara det där med maten som är problemet ännu, jag är hungrig men får inte i mig så mycket. men värkar i alla fall få i mig npg mycket eftersom mina prover såg bra ut . så det är ju ingen fara med mig ;)

tror jag ska ringa till min mamma nu för hon ringde ingenting igår, så man får väl ringa och kolla läget. fast hon jobbar säkert...

måste ge er ett plus i kanten för kommentarena. det är MYCKET roligare att skriva när folk kommenterar det man skriver , så det kan ni forstätta med att göra..
och mamma, vart fasiken är dina kommentarer då??? Fyyy dig ;)



neeej nu ska jag dra. heej då alla glada ;)

10Veckor 4dagar (inne i vecka 11)

Hej alla där hemma :)

Förlåt att jag inte skrivit på länge, har i alla fall varit till MVC i torsdags, allt såg bra ut och jag sa att jag inte var kunde äta och är trött dygnet runt och kan sova hur mycket som hällst, men järn värderna såg bra ut och det är normalt att man är sjukt trött när man är gravid, så det är bara att gilla läget :)

jag har flygit runt på rosa moln inågra dagar nu oxå, igår var jag så himla glad och idag oxå.. vet inte riktigt varför, men känner mig bara så glad och nöld med mitt liv. har världens bästa kille helt enkelt <3
fast jag skulle vilja åka hem till lule och umgås med min familj, mina vänner.. ta en fika och bara prata ;P
känns som att dom har missa en del ;P men nu efter jag skrivit detta ska jag skicka mail till dom och ge dom min blogg och lösen, så får vi se vad dom säger om detta :)

föresten i lördags så var vi på fest, så det var första gången jag var ut nykter tror jag, och jag måste säga att det var inte så tråkigt, förutom att man könde sig lite "utanför", man springer ju inte runt och pratar med allt och alla på samma sätt som när man dricker. jag var mest med anders hela kvällen, kände mig lite som ett plåster på han, så mellan varvena så gick jag nån liten runda och prata med vakterna och dom andra vi kom ditt med..
så det var faktist roligt, förutom att man klände sig bakis dagen efter..

en annan sak jag tänkpå på sista tiden..
att nånting kan kännas så jävla rätt, jag har haft förhållande med andra killar innan, men inte har vi pratat barn lr förloving ör liknande, men nu. allt känns som en självklarhet .. jag älskar mitt liv helt enkelt


nu måste jag dra för jag ska äta lite frulle

så ni får ha det så bra

kraaam

jag är klantig värre

Hejsan gott folk.

Idag hade jag tid på mvc klockan 8:30, jag kommer nästan in springande för att vi var en minut sen. så när vi kommer in säger malin. men vi har väl inte tid idag..??
joo säger jag bestämt, så hon kollar upp det. och gissa vem som inte hade tid idag?? joo jaag, klantigt stina.
jag kolla mina papper som jag fick sist, och har tillochmed skrivit på dom 8/11 kl8:30 på två ställen.
vad har jag suttit i för värld igentligen??? jag skäms alltså.. men jag fick i alla fall göra ett tidigt UL, och det såg bra ut. vill ni veta hur många det var där inne???
en litet liten bäbis ;P

det var spänande med ul i alla fallm jag trodde inte man skulle se nånting så tidigt men de gjorde man, bäbisen sprattla omkring där för fullt, även fast den e så liten.. de  ekonstigt de ändå ;P

ajja jag har i alla fall tid på tosdag så jag ska försöka fixa  nån som kan jobba åt mig på torsdag, emma kan byta pass med mig i alla fall, så de löser sig ju alltid, annars tänkte jag kolla med sabina om hon kan rycka in lite ;)


men nu ska jag åka och jobba, har varit hem snabbt och bytt kläder och ätit mat, var så hungrig..

men ha det så bra alla glada


pussså kraaam

ajajaja, inte bra ;P

Hejsan.. har nästan glömt bort att skriva i bloggen :/

men det har varit jätte bra med mig fram till typ nu , fick bara så sjukt ont i magen just nu.
men hoppas det går över så snart som möjligt..
jag och anders har skruvat ihop ikea möbler, så imorgon ska jag kolla om mina fotaalbum går in i den, annars får jag kanske ha dom i bokhyllan. kanju i alla fall inte ha dom liggande i garderoben för den måste utnytjas in i det minsta ;P

jag har faktist inte ingen annin om vad jag ska skriva just nu, ligger i alla falli sängen och  väntar på att anders ska komma upp så att vi kan se på ensammen mamma söker, jag ville börja se det nu för att jag börjar 06 imorgon, men anders värkar inte fatta de dära med att stiga upp tidigt ;P


ajja nu ska jag ropa på han..


ha det bra alla

saknar er

pussss


RSS 2.0